Welkom bij het thema Educatie

Hallo daar!

Welkom op de pagina van Groentje & Onderwijs! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in groen onderwijs.

Op deze pagina vind je informatie over hoe wij als Groentje ons inzetten om het onderwijs in de Gemeente Oldebroek een stukje groener te maken!

Binnen Groentje vinden we het belangrijk dat we de nieuwe generatie ook kennis laten maken met milieu- en natuurbeheer. Immers, een groene toekomst begint bij de jeugd!

Hieronder (zie foto’s) vind je een aantal voorbeelden van hoe Groentje, samen met scholieren uit de Gemeente Oldebroek heeft gewerkt aan een Groene omgeving.

Deze activiteiten hebben naast een educatief doel ook een maatschappelijk doel, namelijk: Hoe zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst een prettige leefomgeving kunnen creëren? Dit willen we onder andere bereiken door middel van het aanbieden van lesmaterialen, buitenonderwijs  en excursies.

Wij vinden het fantastisch om samen met scholieren op pad te gaan, te leren over milieu en natuur en samen bij te dragen aan een Groenere gemeente!

Wil je meer weten over wat Groentje kan betekenen voor jou en jouw school? Stuur dan een mailtje naar info@groentje-wezep.nl of bel naar 0621277957!

Hopelijk tot snel!

Team Groentje & Educatie

 

(Visited 30 times, 1 visits today)